Andreasbladet

Aktuellt från Andreasförsamlingen i Jönköping.

Onsdagsträff med modevisning

Publicerad: Torsdag 14 Mars 2019

På onsdag, 20 mars kl 15.00, är det Onsdagsträff på Fjällstugan under temat "Modevisning för seniorer".

Nu närmar sig snart våren och då kan det vara tid att vädra garderoben och kanske förnya med något i klädväg. Till det blir det tillfälle att på onsdag få ta del av nyheterna inom mode för seniorer då Kristina Fritz, som driver Seniorshopen i Jönköpingstrakten, kommer att presentera en uppdaterad kollektion för både vardag och helgdag.

Utöver modevisning medverkar Andreasbröderna med sång och musik. En grupp seniora herrar som sjunger av hjärtans lust och då företrädesvis sånger från den kristna traditionella sångskatten.

Utöver mode och sång och musik blir det servering och lotteri på traditionsenligt vis. Alla är välkomna till detta arrangemang av Andreasförsamlingen på Fjällstugan

Tillbaka

Senaste artiklarna

Onsdagsträff med modevisning

Publicerad: Torsdag 14 Mars 2019

På onsdag, 20 mars kl 15.00, är det Onsdagsträff på Fjällstugan under temat "Modevisning för seniorer".

Läs mer...

Mars-konsert på Fjällstugan med ”Reinforced Jazzquartet”

Publicerad: Måndag 4 Mars 2019

Efter en mycket uppskattad uppstart på vårens konsertserie, musik på fjället, vill vi nu signalera för konserten, onsdag den 27 mars kl 19.00.

Läs mer...

Är du vår nya pastor?

Publicerad: Tisdag 5 Februari 2019

Är du den som Gud kallat till att leda vårt växande ungdomsarbete i Andreasförsamlingen Fjällstugan i Jönköping?

Fjällstugan, högt belägen på västers höjder i Jönköping, har utvecklats till en unik mötesplats. Här pulserar livet sju dagar i veckan, med allt från spädbarnsmusik, barnkörer, söndagsskola, scouter, tonårssamlingar, konfirmationsgrupper, ungdomssamlingar, bibelstudier, Alpha, bönegrupper till gudstjänster i olika former. Läs mer HÄR