Fotbollsgemenskap

IF Hallby Fotboll och Andreasförsamlingen Fjällstugan samlar tillsammans in pengar till ett Fotbollsprojekt i Branesti, Moldavien, med syfte att ge de fattiga barnen en meningsfull fritid. 

Stöd arbetet genom att sätta in pengar på Andreasförsamlingens Bankgiro 545-1646 eller via Swish till 123 056 9111 och märk med "Fotbollsgemenskap".

Tack för ditt stöd!

Ps. Skriv upp dig på vår maillista för att få senaste nytt om Fotbollsgemenskap direkt i din inkorg. Skicka mail till för att vara med på maillistan.

Hjälpresor till Moldavien

Vid flera tillfällen har vi åkt till Branesti i Moldavien för att vara med som ledare på ett fotbollsläger för barnen.

Läs om våra resor på vår blogg: fotbollsgemenskap.tumblr.com

Hamrén tackar för ditt stöd

Insamling av skor

Efter sommaren skickades 33 par fotbollsskor ner till Branesti, Moldavien, som samlades in under Hallbydagen. Stort tack till er som skänkte era gamla skor!

Vi kommer fortsätta samla in skor, framförallt om ni har storlekarna 40-44, eftersom ett gäng studenter ifrån Gotland åker ner i början av November. Lämna skorna till Viljo på Bymarksvallen eller expeditionen på Fjällstugan.

Arbete på plats

VictorHallby/Fjällstugan kommer att understödja Victor (se bild) som i dagsläget arbetar 50% på barnhemmet i Branesti. Understödjningen innefattar ytterligare 50% i 6 månader. Victor kommer mestadels att träna barnen men också se över möjligheterna kring utveckling över projektet.

 


Facebook

Gilla vår Facebook-sida för att få löpande information om fotbollsprojektet.

www.facebook.com/fotbollsgemenskap

If Hallby Fotboll   content/layout/logo-fjallstugan-ny.png