Gemenskapsdag på SVF

content/bilder/blandat/Gemenskapsdag 190917 SVF.jpg

Lördagen den 7 sept. kl 10-17har vi en GEMENSKAPSDAG på SVF (Södra Vätterbygdens folkhögskola) i Jönköping. Dagen är för alla åldrar och oavsett om du är församlingsmedlem eller inte. Vi tror att denna dag är viktig och värdefull för oss alla som rör oss i Andreasförsamlingen Fjällstugan. En uppstart inför hösten! Tid för gemenskap, samtal och fördjupning.

Vi börjar dagen på SVF med fika kl 10.00 och efter det är det en gemensamling samling för alla. Det serveras lunch och efter det blir det lite uppdelade aktiviteter. Det blir eftermiddagsfika och vi avrundar dagen framåt 17.00.

MrGoran har samlingar med barnen och det blir eget program för tonåringar. Ulrik Josefsson (rektor på ALT och ordförande i Jönköpings Pingst) kommer att medverka vid en samling för vuxna under temat ”Dela evangelium i vår tid”. Detta seminarium blir samtidigt en introduktion till Equmeniakyrkans temaår ”Till jordens yttersta gräns” då vi kommer att läsa Apostlagärningarna tillsammans.

Vi kommer också att få lära känna våra nya medarbetare Veronica Norrby (ungdomsledare och SVF-praktikant) och Daniel Sander (pastor med inriktning mot Equmenia) lite närmare.

Till allt detta hoppas vi få mycket tid till samtal och härlig gemenskap!

 

Kostnad

Vuxen: 295 kr

Barn: 5-12 år 150 kr

Familj: Max 900 kr

OBS! Senaste anmälningsdag är 28 augusti! Betalning till Andreasförsamlingens bankgiro: 545-1646

ANMÄL HÄR

 

Vid frågor kontakta: 

Ebbe Andréasson (pastor och föreståndare)

ebbe.andreasson@fjallstugan.se

073-6425785