Medlemsuppgifter

Vad kul att du eller ditt barn är eller vill bli medlem i Equmenia Fjällstugan! 

För att vi skall ha rätt kontaktuppgifter är vi tacksamma om du fyller i nedanstående uppgifter. Många grupper använder e-post för kommunikation så var noga med att fylla i rätt e-postadresser. 

Medlemsavgiften är 250 kr/år. För familj 500 kr/år.

Avgiften betalas till Equmenias Swish: 123 249 45 32 eller Bankgiro: 827-6198. Märk betalningen med namn och ev. personnummer för samtliga som betalningen avser. Om du betalar för en familj kan du skriva "Familj" + namn och ev. personnummer för en familjemedlem på inbetalningen men fylla i nedanstående formulär för alla.

Vi följer skolåret och tar upp medlemsavgiften på hösten. I avgiften ingår också en försäkring. Medlemsavgiften gäller för alla Equmenia-aktiviteter i Fjällstugan.

Insamlade uppgifter behandlas och sparas digitalt. Vi behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. Insamlade uppgifter används för att upprätthålla medlemsregister och kontaktuppgifter till föräldrar och anhöriga, ansöka om kommunala och statliga bidrag samt till kommunikation med medlemmar och föräldrar/anhöriga till medlemmarna. Du kan när som helst begära att bli borttagen från våra register.