Strössel


Aktuellt:

Terminsupptakt för ht 2017 är den 31/8. Vi sjunger på gudstjänsten följande datum:

17/9, 29/10 och 10/12 (inkl Luciatåg). Vid dessa tillfällen träffas vi kl 9.00 för att sjunga upp och öva igenom alla sångerna inför gudstjänsten som börjar kl 10.00.


Varannan torsdag kl 17.30 (udda veckor)

Detta är en barnkör för barn från fem år och som gillar sång och musik. Vi träffas på tredje våningen torsdagar varannan vecka (udda veckor).

Det är många barn i Strössel :) och vi delar därför ofta upp oss i två grupper under de första 30 min av övningen. För att få två grupper som är jämna i storlek och åldersspann samt en bra fördelning av antalet ledare per grupp delar vi upp oss så här: Strössel (femåringar – åk 1) och StrösselPlus (från åk 4 och uppåt).

Vi börjar kl 17.30 och övar i grupperna ca 30 min, sedan övar vi alla tillsammans fram till minst 18:15 och som längst kl 18.30, sluttiden kan alltså variera något och beror lite på hur många sånger vi har att öva igenom och hur det står till med orken och koncentrationen. De barn som går på scouterna som börjar 18.15 smiter naturligtvis i tid till detta! Vi brukar varva sånger med rytmik- och danslekar.

Välkommen att vara med! Ingen anmälan behövs, det är bara att dyka upp om du är sugen på att sjunga!
 
/Caroline, Ingrid och Åsa 
 
 

Jönköpingsgalan

StrösselPlus medverkade på Jönköpingsgalan den 22 april 2017 och fick stående ovationer efter att ha framfört Lalehs låt Goliat. Lyssna på inspelningen genom att klicka på bilden nedan.

content/bilder/equmenia/jkpggalan-strossel-vt2017.png

Kontaktperson

Ingrid Wadskog
strossel@fjallstugan.se