Valborgsmässoafton, vårtal av Helena Jonsson, vår nya landshövding

Valborgsmässoafton, 30 april 2018, firas på traditionsenligt sätt på Fjällstugan med början kl 21.00.

Caféet serverar värmande fika från klockan 18.00 på plan 3.

Vårtalar gör Helena Jonsson, Jönköpings läns nya landshövding. Den ekumeniska kören hälsar våren med vårsånger, den värmande brasan tänds i den vanligtvis kylslagna aftonen. Insamling görs till förmån för Fotbollsprojektet i Moldavien, som är ett gemensamt hjälpprojekt där Fjällstugan, Hallby Fotboll och Hisingstorpsskolan deltar på olika sätt. Pengar kan ges under kvällen i kollektboxar eller via Swish 123 056 91 11, märkes Moldavien.

Istället för fyrverkeri skänker Fjällstugan motsvarande belopp till Ria’s verksamhet i Jönköping inom ramen för ”inte bara för oss själva”, som är ett av Fjällstugans olika hjälpprojekt.

Valborgsmässoafton på Fjällstugan avslutas med konsert klockan 22.00 – Komma hit – med gruppen Ravens & Doves med Jonas Sandwall.

Fjällstugans traditionella sommarprogram startar söndagen den 27 maj och pågår till och med 2 september. Varje onsdag eftermiddag kl 15 och varje söndagskväll kl 18. Därutöver gäller ordinarie program för Andreasförsamlingens olika verksamheter och gudstjänster.

 

Vårbrasa